A ja sie ciesze ze nie czekalem a raczej ze wyczekalem idealny moment na zakup i juz mam swoja slicznotke i 18TSI i wrrrrrr sie jezdzi
Odświeżona ©koda Octavia już wkrótce w Polsce
Zwiń
X
-
Według tego artykułu różnica pomiędzy najtańszym modelem wogóle dostępnym a najtańszym modelem w wersji Ambiente wyniesie tylko 6700 podczas gdy obecnie wg cennika
jest to aż 11700. Ciekawe z czego to wynika... może ten nowy Ambiente będzie trochę uboższy od obecnego. Cena katalogowa tego nowego Ambiente to prawie cena mojego Minta.
Komentarz
-
-
daneczek76, Albo nie szukalem, albo zle patrze i sedana nie widzialem :roll:
A co do 1.6TDI tez czekam
BTW. Jesli nowy Golf wyglada tak jak ten ktorego dzis widzialem i okreslany jest mianem Golfa VI to Octavia powinna miec oznaczenie 3 a nie FL. Z zewnatrz zmiany sa praktycznie takie same. Golf IMO z boku wyglada tak samo: V i VI :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertjest to aż 11700. Ciekawe z czego to wynika... może ten nowy Ambiente będzie trochę uboższy od obecnego. Cena katalogowa tego nowego Ambiente to prawie cena mojego Minta.DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZAle ten 1,6 TDI już gdzieś stosują czy to będzie nowość?
''chwilowo''2.0tdi CR 110KM,a docelowo mial byc 1.6 TDI CR 105 KM.Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Też tak postaram się zrobić tylko jak człowiek przywyknie do dobrego (9.500 PLN rabatu) to potem naprawdę ciężko zrozumieć dlaczego mu to zabierają.
Tym bardziej, że nowa wersja jakimś szczególnym szokiem na rynku nie będzie. Owszem jak dla mnie ładna super, że dodali ESP, zmienili kierownicę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZTeż tak postaram się zrobić tylko jak człowiek przywyknie do dobrego (9.500 PLN rabatu) to potem naprawdę ciężko zrozumieć dlaczego mu to zabierają.
Zamieszczone przez PiterNZTym bardziej, że nowa wersja jakimś szczególnym szokiem na rynku nie będzie. Owszem jak dla mnie ładna super, że dodali ESP, zmienili kierownicęsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano cóż, tak to jest jak się chce "nowość", za to teraz pewnie świetny moment na przedliftowe w bardzo dobrych, jak myslę, pieniądzach :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertRabaty skoro do tej pory zawsze były to po wejściu FL też będą i to nie małe no ale na obecny poziom cen przedliftowych to raczej nie ma szans.
Poczekamy i zobaczymy. Osobiście rok temu tak niskich cen w ogóle bym nie obstawiał a teraz? No ale laikiem jestem :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZOsobiście rok temu tak niskich cen w ogóle bym nie obstawiał a teraz? No ale laikiem jestem :lol:
Komentarz
-
-
W informacji od Skody o modelach wyprzedazowych pojawia sie cos takiego:
Imponujący upust gotówkowy oferujemy Klientom zdecydowanym na zakup ©kody Octavia w wersji nadwoziowej Liftback lub Combi. W zależności od wybranej wersji wyposażenia rabat wynosi: dla auta z silnikiem benzynowym od 10 500 do 12 500 zł, a z silnikiem diesla od 11 500 do 13 500 zł."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaW informacji od Skody o modelach wyprzedazowych pojawia sie cos takiego:
Imponujący upust gotówkowy oferujemy Klientom zdecydowanym na zakup ©kody Octavia w wersji nadwoziowej Liftback lub Combi. W zależności od wybranej wersji wyposażenia rabat wynosi: dla auta z silnikiem benzynowym od 10 500 do 12 500 zł, a z silnikiem diesla od 11 500 do 13 500 zł.
Komentarz
-
-
Faktem jednak jest ze rabat oficjalny wzrosl z 9500 do 13500.
Druga strona medalu to to ze jest to rabat na auta ktore stoja na placach i jest ich juz coraz mniej, tylko z silnikami TDI.
Wiec czy jest to tak duzy rabat to zalezy ile moznaa wytargowac dodatkowo.
We wrzesniu mozna bylo ponad 17 tys na auto do produkcji.
Komentarz
-
Komentarz